مشاوره حقوقی رایگان - خطای دندان پزشک

سلام
من ب دندان پزشک مراجعه کردم در هنگام جرم گیری دندان مرا شکست و بعد شکستن دندان گفت ب مطب من بیا و 3 میلیون الان واریز کن دو روز دیگه بیا پیشم که برات خوب کنم در حالی که ب من اطلاع نداد دندان من شکسته عصر همان روز متوجه شکستگی دندان خودشدم .بعد اینکه متوجه شکستگی شدم پیش او رفتم او این ماجرارو طبیعی وانمود کرد در حالی که قبل و بعد جرم گیری چیزی درباره شکستگی دندان ب بنده نگفت. اگر من پیش نظام پزشکی برم هزینه ای ب من تعلق می‌گیرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ هزینه ای به شما تعلق خواهد گرفت . به سبب قصور دندان پزشک در امر طبابت و مقصر بودن ایشان ، شما با مدارک ، می توانید دیه دندان شکسته را از پزشک دریافت کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید دیه دندان خود را مطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله باید دیه دندان پرداخت گردد

شما میتوانید شکایت به علت قصور پزشک را مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت اثبات قصور ، ایشان می بایست دیه پرداخت کنند جهت اخذ اطلاعات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده نیاز به مطالعه دارد همچنین پرونده مطروحه در تخلفات پزشکی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بتوانید اثبات نمایید و عملا شدنی نیست چون عکس از دندان سالم خودتان ندارید ضمنا ممکن است شکشتگی دندان شما در جرم گیری دلایل مختلف پزشکی داشته باشد که لزوما تخلف پزشک نیست و طبیعتا نظام پزشکی به شما هزینه ای نمی دهد و باید در دادگاه شکایت کنید برای مطالبه دیه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
قابلیت اقدام دارد
میتوانید به نظام پزشکی نیز رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قصور دندان پزشک ثابت شود بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید تا بررسی شود