مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از دندانپزشک

باسلام
بنده 15ماه پیش جهت ترمیم و زیبایی دندان هایم به دندانپزشک مراجعه کردم.21دندان (همه جلویی ها و..)را تراش داد،عصب کشی کرد و روکش گذاشت.در این 15ماه درد دندان هایم شدیدتر از قبل شد و روکش هم دچار شکستگی شد.چندهفته نتوانستم سرکار حاضر شوم،اخراج شدم و کلی هزینه دارو ..... پرداختم،با توجه به اینکه روکش گذاری هم با تاخیر انجام شد بعضی از دندان های تراش خورده هم شکستند.بعد از اینکه به پزشک های متخصص دیگر مراجعه کردم به من گفتن ک عصب کشی و تراش دندان اصولی انجام نشده است،آیا میتوانم با شکایت تمام خسارت های وارده و مخصوصا تراش غیراصولی را مطالبه کنم؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صدا از طریق سازمان نظام پزشکی تخلف پزشک را ثبت کنید و بعد از شخص پزشک تحت عنوان قصور پزشکی شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق نظام پزشکی موضوع را پیگیری نمایید و سپس با در دست داشتن گواهی مربوط اقدام به ثبت شکایت کیفری و مطالبه هزینه های درمان مربوطه و دیه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا در دادسرای جرائم پزشکی اقامه دعوا نمایید

و باید دندان های شما توسط پزشک
متخصص بررسی بشوند تا مشخص بشود که آیا پزشک قصور کرده است یا خیر
و در صورت اثبات قصور پزشک ، پزشک باید خسارات شما را پرداخت نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛
با توجه به اینکه پرداخت دیه می تواند هم جنبه خسارت و هم مجازات داشته باشد نظر عده ای منفی است.

اما به نظر امکان مطالبه خسارت علاوه بر دیه وجود دارد.

چرا که در بعضی مواقع به واسطه نقص در زیبایی چهره بر اثر قصور دندانپزشک، مبالغ پرداختی به عنوان دیه به هیچ عنوان جبران کننده خسارات وارده نخواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق نظام پزشکی اقدام بفرمایید
از طریق دادسرای جرائم پزشکی نیز قابل شکایت و پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید دیه بگیرید برای اینکار اول باید قصور پزشک مشخص شود شما از طریق نظام پزشکی اقدام بفرمایید
از طریق دادسرای جرائم پزشکی نیز قابل شکایت و پیگیری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در دادسرای جرایم پزشکی اقامه دعوی کنید تا به پزشک متخصص ارجاع شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق دادسرای جرایم‌پزشکی شکایت خود را ثبت کنید