مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام. آیا حال که فرزندم 7سالش تمام شده وتا به امروز حضانت بدیل کمتراز7سالگی با مادرش بود آیا نیازی به دادخواست سلب حضانت از مادر واعطای حضانت به من نیاز است؟یا بطوراتوماتیک حضانت به من منتقل می یابد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا نیاز به دادخواست نیست
مگر تحت شرایطی خاص

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

حضانت قانونا با شماست
اقدام خاصی لازم نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اقامه دادخواست لازم نیست
و فرزند باید به شما تسلیم گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حضانت با شماست اگر از استردادطفل خوداری می نماید دادخواست استردادطفل را به دادگاه خانواده تقدیم نمایید ،

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

در همان حکم طلاق تکلیف این مورد مشخص شده، و باید از طریق اجرای احکام اقدام کنید و اگر در آن حکم تعیین تکلیف نشده اول اظهار نامه ارسال کنید و در صورت عدم اقدام همسر تون دادخواست بدین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ به شکل اتوماتیک به شما حضانت اعطاء خواهد شد و نیازی نیست که دادخواستی تحت عنوان سلب حضانت را به ثبت برسانید. بنابراین کودک بعد از 7 سالگی تحت حضانت شما قرار می‌گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فرزند می‌بایست به شما تسلیم گردد در غیر این صورت شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید دید در حکم دادگاه به چه شکل بوده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فرزند را به شما می دهند که هیچ در غیر اینصورت دادخواست استردادطفل را به دادگاه خانواده تقدیم نمایید ،

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مادر از تحویل امتناع نماید باید دادخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازی به طرح دادخواست حضانت نیست زیرا حضانت برای پدر حق و تکلیف محسوب میشود و بعد از 7 سالگی به وی میرسد مگر انکه خلافش ثابت شود