مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت فرزند از مادر

با سلام چند ماهی هست همسرم بدون اینکه من اطلاع داشته باشم توقیف اموال نموده و درخواست مهریه کرده بنده هیچ گونه سابقه کیفری و هیچ گونه عسروحرجی برای ایشان نداشتم فقط با خانواده ایشان مشکل داشتم اینم به این خاطر که آنها در شبکه و گروه ...... فعالیت شدید داشتن و به تازگی خانم بنده را هم در آن گروه وارد نموده بودن فقط به خاطر اینکه بنده مخالفت خود با این گروه شیطانی اعلام نموده بودم زندگی بنده را به مرز جدایی کشاندن و الانم بچه 9ماه من را در خانه پدرش نگه داری میکنه با توجه به اینکه حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است میتوانم سلب حضانت به خاطر فعالیت در گروه ... ک همگی در آن هستن بگیرم در ضمن ایشان پرستارم هستن و از ساعت 7صبح تا 2بعداز ظهر شیفت هستن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید ملاقات طفل و تعیین و زمان آن را درخواست نمایید به انضمام دستور موقت مبنی بر ملاقات

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مواردی که ذکر کردیددارای ابهام است فعالیت؟ مصلحت فرزند را قاضی در نظر می گیرد وبراساس ان رای می دهد می توانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

می توانید ملاقات طفل و تعیین و زمان آن را درخواست نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر منظور شما از گروه همان گروه های خانوادگی است خیر نمی توانید به این دلیل از همسرتان سلب حضانت کنید شما حق دارید از دادگاه خانواده دادخواست ملاقات فرزند مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید ملاقات طفل و تعیین و زمان آن را درخواست نمایید