مشاوره حقوقی رایگان - تعلل شاکی تصادف جرحی در طی مراحل قانونی پرونده

سلام،
مدتی پیش با عابر پیاده‌ای تصادف کردم که خوشبختانه به جز چند زخم سطحی و کوفتگی، آسیب دیگری به ایشان وارد نشد. من در صحنه ماندم و به اورژانس و پلیس زنگ زدم. بعد از تکمیل پرونده در کلانتری، توانستم با تایید اصالت بیمه شخص ثالث خودرو خود را از پارکینگ خارج کنم. شاکی حاضر به رضایت نشده، اما بنظر می‌رسد با توجه به سطحی بودن زخم‌ها انگیزه‌ای در طی مراحل قانونی ندارد. با توجه به مسکوت ماندن پرونده، اکنون نمی‌دانم که از طرق قانونی شاکی رو ملزم به طی مراحل قانونی کنم یا نسبت به وضعیت پرونده بی توجه نشان دهم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق شعبه دادسرا پرونده را پیگیری کنید.
اگر پرونده از کلانتری ب دادسرا ارسال نشده شما می توانید حضورا از طریق کلانتری موضوع را پیگیری کنید و اگر پرونده را به دادسرا ارسال نکردند با توجه به اینکه شما ماشین را از پارکینگ خارج کرده ای مشکلی برای شما پیش نمیاد و در نهایت پرونده جهت انجام تحقیقات به دادسرا ارسال می شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شاکی می بایست شکایت خود را پیگیری نماید اقدامات قضایی انجام خواهد شد بیمه دارید نگران نباشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادسرا پرونده را پیگیری بفرمائید. اگر پرونده از کلانتری به دادسرا ارسال نشده باشد شما می‌توانید از طریق کلانتری موضوع را پیگیری کنید و اگر پرونده را به دادسرا ارسال نکردند با توجه به اینکه شما ماشین را از پارکینگ خارج کرده‌اید مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد و در نهایت پرونده جهت انجام تحقیقات به دادسرا ارسال خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر مدارک شما پیش ایشان هست دادخواست استرداد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانیم حضور یا توسط وکیل پرونده را پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازی به پیگیری شما نیست . شاکی خودش باید به دادسرا برود .اگر بیمه ماشین دارید جای نگرانی نیست . فقط ممکن است از نظر جنبه عمومی جرم به صورت جزیی محکوم به پرداخت جزای نقدی باشید و ان هم به تشخیص قاضی است