مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو تصادفی بدون رضایت شاکی

سلام،وقت بخیر،من هفته گذشته تصادف داشتم از جلو زدم به پشت پراید و پراید خسارت دید،مسافری داخل پراید بود واز ناحیه کمر ابراز ناراحتی کرد و با اورژانس به بیمارستان بردن به تشخیص پزشک بعد از 3ساعت بررسی و عکس گفتن چیزی نیست و مرخصی،مصدوم رضایت نداد وماشین ها رفتن پارکینگ،کلانتری پرونده رو فرستاد شورای حل اختلاف،بعد از 6 روز مصدوم خواست رضایت بدهد اما کلانتری گفت باید برید شورا،حالا مصدوم که پزشک قانونی هم نرفت میگه گوشی من مشکل پیداکرد رضایت نمیدهم،
آیا ما میتونیم بدون رضایت ایشان ماشین را از پارکینگ ترخیص کنیم؟سوال دوم،اگه نیاد یا رضایت ندهد تکلیف من در مورد ایشان چه میشود،لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

پرونده را از طریق شورا پیگیری کنید فعلن بدون رضایت شاکی امکان ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از ارجاع پرونده به دادسرا از شعبه مربوطه بخواهید با اخذ تامین دستور آزادی اتومبیل را صادر نمایند