مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث پدری

سلام، پدرم فوت نموده بعد از ان برادر و خواهرم نیز فوت نموده اند و تنها من و مادرم وراث هستیم از پدر یک خانه بجای مانده هنوز تقسیم ارث نکردیم فقط گواهی انحصار وراثت پدر را انجام دادم ایا برای انتقال سند به نام من نیاز به انحصار وراثت برادر و خواهر فوت شده نیاز هست؟ و اینکه بعد از مرگ من که تنها وارث پدرم هستم 6 دانگ خانه چگونه به مادرم میرسد آیا میتونم محضری بصورت توافقی حق ارث خودم رو به مادرم ببخشم و دیگه نیاز به انتقال سند بنام من نباشه، لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم مادرم رو بعد مرگم صاحب خانه پدریم کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

هرکس در زمان فوت پدر زنده بوده ارث میبرد و درصورت فوت وراث او قایم مقام قانونی متوفی میشوند

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله جهت انتقال به حصر وراثت برادر و خواهر فوت شده نیاز دارید . در مورد سوال دوم هم بله شما میتونید سهم الارثتون رو به مادرتون ببخشید یا بنام او بزنید . و اگر هم بخواهید بعد از مرگتون صاحب خانه شود و تا زنده اید بنام خودتون باشد میتوانید قرارداد صلح عمری بنام مادرتون تنظیم نمایید