مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

با سلام.اگر مهلت قرارداد اجاره تمام شود و مستاجر از تخلیه ملک خودداری کند و چند ماه دیگر در ملک بماند؛موجر برای دریافت اجاره ان چند ماه باید درخواست اجرت المثل بدهد یا اجرت المسما؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بدون اذن موجر در ملک بوده اجره المثل

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

اگر بدون اجازه باشد اجرت المثل

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

از تاریخ اتمام قرارداد لغایت اجرای کامل حکم تو دادخواست نوشته بشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم رضایت شما اجرا المثل ایام

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اجرت المثل ایام تصرف قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از اتمام مهلت قرارداد اجاره شما باید دادخواست به خواسته اجرت المثل ایام تصرف طبق نظر کارشناس رسمی را اقامه نمایید و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قرارداد اجاره ملاک عمل است ، ابتدا به مفاد قرارداد رجوع نمایید ، در حالت عادی اجرت المثل شامل می شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که اجرت المسمی تعیین شده باشد باید اجرت المسمی پرداخت نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پیشنهاد میکنیم کار را به کاربلد بسپارید و از لفاظی حقوقی بپرهیزید چرا که دادخواست شما رد خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی القاعده بایستی به دلیل این ید مستاجر غاصبانه است ، اجرت المثل ایام تصرف را در قالب دادخواست به خواسته همین موضوع ، در دفتر خدمات قضایی به ثبت برساند .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در قرارداد شما شرطی نشده باشد اجرت المثل

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اجرت المثل ایام تصرف را بپردازد اما اگر شما با تخلیه ایشان مخالفتی نکرده‌اید نظر به این است که به آن اجاره راضی بوده‌اید