مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزندم

با سلام خانومی هستم که پنج سال پیش به دلیل انزجار از شوهر توافقی جداشدم با بذل کامل مهریه و کلیه حقوق حضانت پسر هشت ساله ام به پدرش داده شد و چون بنده در شهر دیگری مشغول تحصیل و ساکن بودم در طلاقنامه قید شد که ملاقات فرزندم را ماهانه 48 ساعت داشته باشم اما دوماه بعد از طلاق پدرش مانع ملاقات و حتی تماس تلفنی شده است تاکنون که پسرم 13ساله است. پنج سال مانع شدند و بنده از طرفی بخاطر گفته های اطرافیان که صبر کن و از طرفی بخاطر اینکه فرزندم دچار کش مکش بعد طلاق نشود اقدام قانونی نکردم و همچنان سعی کردم با واسطه اقوام خواستار دیدار فرزندم شوم اما فایده ای نداشته و از طرفی ذهن پسرم را نسبت به من خراب کردند که خواستار دیدنش نیستم بنده سه سال است ازدواج مجدد کردم و فرزند دوساله ای نیز دارم و شوهر سابقم نیز ازدواج مجدد کردند. دیگر توان دلتنگی پسرم را ندارم و از نظر روحی بسیار غمگین و افسرده شدم لطفا راهنمایی کنید چه کنم و چگونه دادخواست ملاقات بدهم با توجه به اینکه در شهر دیگری سکونت دارم و شوهر سابق نیز از بستگان است

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به دادگاه شهری که حکم ملاقات داده رجوع کنید . شکایت کیفری کنید نتیجه خواهید گرفت