مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از دیدار فرزند

باسلام.خانمی 40ساله هستم که 3 سال پیش از همسرم جدا شدم. و یک پسر 10 ساله دارم که پیش پدرش زندگی میکنه... ایشان با وجود اینکه حق دارم هفته ای یکبار فرزندم رو ببینم اما از اینکار ممانعت میکنند. الان یکساله فرزندم رو ندیدم. من تهرانم و ایشان قم زندگی میکنن. نمیدونم کجا مراجعه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شکایت ملاقات فرزند کرده اید واگر رای دارید به کلانتری مراجعه نمایید .برای راهنمایی بیشتر حتما باید با شما صحبت کنم .