مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از ملاقات فرزند با مادر

سلام من خانم دو ماه است از خانه من رفته امروز برام پیام امده که از صبح پنج شنبه تا بعدظهر جمعه می تواند ببینش ولی ایشان پرستاری سه عدد بچه خواهرش قبول کرده ولی تا امروز کاری به پسر 5ساله خودش نداشته، پسر من به خاطر حساسیت به دود نباید جایی که دود باشد حضور داشته باشد و خانومم خانه پدرش کاملا دود هست چطور می تونم نگذارم اون جا برود؟ ممنون مرسی

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تا هفت سالگی با مادر است و اثبات بی کفایتی مادر راحت نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید عدم صلاحیت مادر احراز و اثبات گردد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

قانونا میتوانید منع کنید ولی بهتر است مسالمت آمیز بخواهید هنگام حضور فرزند شما مراعات کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق ملاقات قابل اسقاط نیست و تنها مکان ملاقات قابل تغییر است.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
حضانت طفل تا 7 سالگی با مادر است بهتر است موضوع را با اجرای احکام در میان گذارید، در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر امکان ممانعت وجود دارد یا با دستور قضایی.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا برای ملاقات فرزند دادخواست دهید.با توجه به زوزهای تعیین‌شده اگر ممانعت کرد با صورتجلسه پلیس دادخواست ممانعت از حق دهید.اگر شرایط نگهداری طفل نامساعد است یا ..دادخواست سلب حضانت دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم صلاحیت مادر احراز و اثبات گردد

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

میتونین از شعبه درخواست کنین که محل ملاقات جای دیگری باشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول تا 7 سالگی اولویت حضانت با مادر است مگر خلاف آن اثبات گردد که دشوار است در صورت وجود شهود ایشان را معرفی و لایحه دفاعیه تنظیم گردد