مشاوره حقوقی رایگان - خرید منزل

سلام. حدود 5 ماه پیش ملکی را خریداری و تحویل گرفتم. هنگام ورود به خانه متوجه شدم مقداری لوازم مستعمل و دست دوم منزل داخل خانه بود. بعد از تماس با فروشنده خانه به او گفتم که لوازم را اگر لازم دارد مراجعه کند ببرد بعد از چندین بار تماس و پیگیری بعد از 5ماه مراجعه کرده و میگوید لوازمم کم شده و بیشتر بوده و تهدید به شکایت میکند. ایا از نظر حقوقی میتواند ادعایی داشته باشد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نگفتید با اموالش چیکار کردین فروختین؟ دور ریختین یا همون میزان باقی مونده ؟ مهم در ارایه پاسخ هست ولی تهدیداتش راه به جایی نخواهد برد