مشاوره حقوقی رایگان - سند خونه

سلام من چهار سال ازدواج کردم. چون قبلا تصادف داشتم. همون موقع ازدواج 75 میلیون به شوهرم دادم. که سه دونگ خونه ای که خریدو به اسم من کرد. البته اون موقع خونه رو 150 میلیون خریدیم. بعد از چند ماه یه ال 90 خریدیم که 40 میلیون شد و اونم زد به اسمم. حالا بعد از 4 سال یه دختر دارم. شوهرم خونه رو 470 میلیون فروخت منم سند زدم. پارسال یه خونه خرید که امسال رفت واسه سند زدنش. گفتم سه دونگشو به اسمم نمیزنی گفت نه دوندگیش زیاده گفت وکالت فروش و بهت میدم. حالا امسال یه خونه دیگه خریده اونم به اسم خودشه. حالا من از کار اومدم بیرون 15 میلیون بیمه بیکاری داشتم اونم بهش دادم و اینکه گفتم طلاهامم میفروشم بهت میدم. من این همه بهش پول دادمو بازم دارم بهش پول میدم ولی میگه سند نمیزنم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ضمن تشکر از این همراهی شما با همسرتان نگران نباشید مشکلی پیش نخواهد امد وکالت فروش بلاعزل را از وی مطالبه نمایید