مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه اتاق نگهبانی

با سلام و احترام بدینوسیله به استحضار میرساند که این جانب در سال 12/02/1392 نسبت به خرید باغ به مساحت 3200 متر مربع از آقای م.ن که دارای سند محضری بوده و دارای درخت های بالای 12 ساله دارد ، اقدام نموده ام و بهینه کردن تولیدات در باغ نیاز مبرم به برق دارد که با مراجعه به امور اراضی آن اداره محترم با نظر به اینکه تغییر کاربری گردیده است ،دارای پروند ای که مراحل اداری آن تا انتهای آن یعنی قسمتی از اتاق کارگری و نگهبانی را تخریب نموده اند و در زمان مراجعه به دادگاه مذکور با توجه به اینکه سه سال از حکم تخریب آن گذشته ، و پرونده مختومه و حتی خمیرشده و به استان ارسال گردیده است و قابل پی گیری نیست لذا همانطور که استحضار دارید با توجه به اینکه فعالیت های مندرج در تبصره 4 الحاقی به ماده 1 بهینه کردن تولیدات بخش کشاورزی بوده و تغییر کاربری محسوب نمیشوند، لذا انجام اقدامات تکمیلی که حسب مورد لازم و مکمل زیرساخت ها و تاسیسات مورد نیاز تولیدات کشاورزی همچون
1. احداث راههای بین مزارع
2. تاسیسات تامین و انتقال آب کشاورزی و کانالهای زهکشی
3. ایستگاه های پمپاژ و استخرهای ذخیره آب کشاورزی
4. موتورخانه و آشیانه ماشین آلات کشاورزی
5. اتاق کارگری و نگهبان
6. دیوارکشی باغات
7. محل جمع آوری و نگهداری محصولات کشاورزی
میباشند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است