مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق مستمری

با سلام بنده فردی معلول جسمی حرکتی کامل هستم دارای همسر دو فرزند دختر دانشگاهی واجاره منزل مدتی پیش برج ده سال گذشته فردی ناشناس زنگ زد گفت بیست میلیون تومان برنده شدی شماره کارت گرفته و هفتصد هزار تومان از حساب کشاورزی برداشت کرد و از صادرات هم ده میلیون تومان زد و همان وقت برداشت بنده فورا به دفتر قضایی خمینی شهر شکایت کردم تازه پلیس فتا حقوق مستمری مرحوم پدرم را قطع کرده است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده می توانید موضوع را پیگیری کنید