مشاوره حقوقی رایگان - حق پارک و مقدم و...

سلام ما در یک کوچه بن بست خانه ای داریم و قرار گیری خانه ها به این صورت است که وقتی رو به سوی کوچه میکنی و میخواهی وارد آن شوی خانه ما در دیوار سمت راست قرار دارد و پارکینگ ندارد و دو خانه دیگر هم در سمت دیوار چپ قرار دارند و آنها کلا حیاط ندارند و یک خانه هم دقیقا در دیوار جلویی کوچه خانه دارد و در حیاط خانه اش میتواند ماشینش را پارک کند در عرض این کوچه تنها یک ماشین می تواند عبور کند ولی در از لحاظ طولی دو ماشین میتوانند پشت سر یک دیگر در کوچه پارک کنند در این کوچه یکی ما ماشین داریم و یکی خانه دیوار جلویی کوچه .. و خانه جلویی وقتی ماشینش در حیاطش پارک است و ما نیز در داخل کوچه پارک میکنیم هر روز صبح ما را بیدار میکنید تا ماشینمان را از کوچه بیرون بیاوریم تا بتواند ماشینش را از حیاطش بیرون کند سوال من این است آیا اگر او ماشینش در حیاطش نباشد و خیابان باشد و ما سریعتر در کوچه پارک کنیم و او بتواند پشت سر ما در کوچه پارک کند و بگوید باید ماشینتان را بردارید تا من در خانه ام پارک کنم حکم چیست باید در خانه پارک کند یا در پشت سر ما در کوچه و چون ما جلوتر هستیم میتوانیم هر وقت بگوییم که ماشینش را بردارد تا ما ماشین را از کوچه بیرون ببریم ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شارع عمومی مالک ندارد هر که زودتر پارک کند حق با اوست اما نمی توانید مانع برخورداری او از حق پارکینگ شوید