مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق حواله کربلا پای عابر

تقریبا دو ماه پیش طی تماس تلفنی فردی ناشناس که خود را از کارکنان صدا وسیما معرفی اعلام کرد برنده دو حواله 2500 کربلا شدید کارت معرفی کنید و پای عابر موجودی گرفته که هشت رق موجودی داشته باشد شناسه بانک مرکزی بخواند خلاصه 15م کلاهبرداری کرد به دادسراهای کردیم متاسفانه قرار منع تعقیب صادر به قرار در دادگاه اعتراض شیعیان همان تاکید کرد لطفا راهنمای کنید ایا شکایت مجدد به نتیجه میرسم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله به نتیجه می رسد خواهش می کنم دقت بیشتری داشته باشید و البته وکیل بگیرد موضوع تخصصی است