مشاوره حقوقی رایگان - بعد از حکم اعسار

سلام
من دو عدد چک به مبلغ 46 میلیون در سال 94 برگشت زدم بعد از کلی دوندگی الان به حکم قطعی اعسار رسیدیم و دادگاه اعسار طرف رو قبول کرده این وسط وکیل من با یه وکیل تازه کار که دنبال پرونده بود دو میلیون قرار میزاره که دادگاه منو بره و از من به این بهونه که فقط اون لایحه رو میبره و دادگاه قبول کنه امضا گرفتن و اصل دو فقره چک من رو در قبال این دو میلیون به وکیله داده اونم میگه تا بدهی وکیل اصلی رو ندیم اصل چک ها رو نمیده در صورتی که من 15 میلیون حق الوکاله رو کامل دادم به وکیل اصلیم. خلاصه 6 ماهه وکیلم دیگه جوابم رو هم نمیده ولی اصل چک ها گیر وکیل دومیه. دو تا سوال دارم:
اول اینکه چون اختلاف بین اونها به من ربطی نداره راهی هست که بتونم، بدون شکایت اصل چک رو بگیرم تا بتونم ببرم دادگاه یا باید بدهی وکیل رو هم بدم؟
دوم اینکه الان که حکم اعسار طرف قبول و قطعی شده من باید چکار کنم؟ اگه باید بازم لایحه بدم به چه عنوانی باید بدم؟ چطور به دادگاه بگم پول رو بگیرند و بریزند به حسابم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در خصوص موضوع وکلا شما باید برای ایشان اظهار ناه ارسال کید و در صورت عدم باز پس دادن چک ها موضوع را از طریق کانون و یا مرکز مربوط به هر دو وکیل پیگیری کنید اما در خصوص موضوع دوم پرونده شما به واحد اجرای حکم ارجاع می شود البته باید شما درخواست اجرا را بدهید بعد از آن خود واحد اجرا برایتان زمان پرداخت محکوم به را مشخص می نماید شما باید یک شماره حساب بانک ملی در اختیار واحد اجرا بگذارید