مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تخلیه فوری مستأجر

با عرض سلام و خسته نباشید
1ماه قبل به عنوان موجر قرارداد اجاره ای بستم که 85%مبلغ ودیعه هنگام قرارداد در مشاور املاک و با حضور 2شاهد به من پرداخت شد اما متأسفانه 15%باقیمانده پرداخت نشد و من چک 15% باقیمانده ودیعه را فرم زده و گواهی عدم پرداخت گرفتم و روی آن شکایت حقوقی گذاشتم و پس از 10 روز از آغاز قرارداد به درخواست مستأجر با توافق طرفین قرارداد فسخ و مهلت 20روزه به صورت کتبی (پشت قرارداد) به مستأجر داده شد تا ملک من را تخلیه کند اما اکنون که این مهلت 20 روزه به اتمام رسیده مستأجر ملک من را تخلیه ننموده و موعد اولین اجاره نیز رسیده که هنوز پرداخت ننموده لطف بفرمایید بگویید اگر بخواهم ملک من سریعتر تخلیه شود باید دادخواست تخلیه خود را براساس کدام یک از موارد زیر ارائه دهم؟
1-براساس فسخ قرارداد با توافق طرفین بنویسم یا
2-براساس عدم پرداخت اجاره(همراه با فرم زدن چک تضمین اجاره) و پرداخت ناقص ودیعه
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تخلیه بدلیل فسخ معامله و اتمام مهلت 20 روزه تخلیه

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

البته اضافه میکنم که با موضوع تقاضای دستور تخلیه