مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنگاه

سلام خداقوت.قبل از عید،من یه قطعه زمین که از شخصی داخل سایت آگهی که نوشته بود طرح هادی و دارای امتیاز وام مسکن،خریدم.وقتی حضوری همدیگه رو دیدیم گفتن که ،پسرخاله ام بنگاهی داره و خودش هم شورای روستا هست که دیگه از داخل طرح بودن،توسط ایشون هم میتونید مطمئن بشید. ما این زمین رو نقد خریدیم که اول زندگی،یه خونه بسازیم.برای 4میخش هم امروز و فردا کردن که افتاد بعد از عید.تا اینکه یه هفته ی بعد از 4میخ که دنبال وام میخاستیم بریم تا بسازیمش،متوجه شدیم طرح هادی نیست گفتیم پس بفروشیم یه طرح هادی بخریم که تازه فهمیدیم طرف خیلی گرون فروخته،الان هم اگه بخایم بفروشیم بعد از دو ماه و خورده ای،تازه به قیمت خریدمون میخرن که دیگه با این اوصاف،قدرت خرید زمین دیگه ای نداریم.بعد ها هم متوجه شدیم شخصی که خریدیم با بنگاهی،باهم کار میکنن و زیر بار هیچی نمیرن و میگن برید شکایت کنید.ما هم هیچ مدرکی علیه شون نداریم حتی داخل قولنامه هم ننوشتند.فقط مدرکمون همون سایت آگهی بود که اسکرین نگرفته بودیم و از دیوار حذف شده.رفتیم بخشداری شکایت کردیم،گفتین چون بنگاهی در نقش شورا از شما سواستفاده کرده بهش تذکر میدیم،ولی خودتون برای احقاق حق،از طریق قضایی پیگیری کنید.الان باتوجه به اینکه من هیچ مدرکی ندارم پول کافی برای گرفتن وکیل ندارم باید چیکار کنم؟حالا اگه شکایت کنم مراحلش چطوره؟نتیجه ای هم داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بین مسئله کیفری و مسئله حقوقی باید تفاوت قائل شد چرا که هر کدام از این ها آثار مختلفی دارند ممکن است پرونده ای را بتوان شکایت کیفری کرد ولی به صلاح نباشد یا بر عکس بنابر این اینکه حقوقی طرح دعوی کنیم یا شکایت کیفری انجام دهید پس از بررسی دقیق و کامل پرونده است و باید اظهارات شما را نیز به صورت مشاوره تلفنی یا حضوری اخذ کنیم