مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنگاه

سلام خسته نباشید. ما الان دو هفته است قرارداد اجاره یک خانه را بستیم . داماد خانواده مالک به همسر من ادعا کرده که بنگاه دارد و برای ندادن پول بیشتر به بنگاه برگه قرارداد را می آورد خانه و می نویسد و یک مهر به نام یک مسکن در پایین قولنامه بدون آدرس و شماره ثبت و تلفن موبایلی که ما گرفتیم یک خانم برداشت و گفت اشتباه است .و خود این آقا که ادعا بنگاهی را داشت گذاشت رفت مسافرت و به هیچ کدام از حرفهای که به ما زده بود عمل نکرد و چقدر هم دروغ گفت و وقتی گفتیم چرا دروغ و یک سری از کارها را که گفتید انجام ندادید گفت ناراحتی بلند شو و صاحبخانه هم بلافاصله خانه را سپرد به یک بنگاه و با یک مستاجر دیگر قرارداد بست و به ما هم گفت تا آخر برج بلند شوید و کرایه من را هم باید بدهید . طرفی هم که ادعای بنگاهی را کرده بود تلفن خود را خاموش کرد و دیگر جواب ما را نداد . ما چه باید بکنیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع وجود دارد که

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
باید قرارداد شما بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد اجاره عقد لازم هست و طرفین نمی‌توانند یکطرفه بهم بزنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

و شما میتوانید خانه را تخلیه ننمایید و