مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنگاه

سلام صاحبخانه قول داده بود که کمبودهای خانه از جمله کابینت و چیزهای دیگر را درست کند اما عمل نکرده و مشکلاتی که درباره اخلاق و رفتار مادرش هست و بنگاه به ما چیزی نگفت. ( البته آن فرد که ادعای بنگاهی کرده بود و داماد صاحبخانه است) . الان هم به ما گفته ناراحتی خالی کن . اما من ضرر و زیان نمی دهم و شما هم تا موقعی که بنشینید باید کرایه دهید .در صورتی که ما پرسیدیم او باید به ما ضرر و زیان بدهد و یک ماه هم کرایه بدهد . آیا درست است که باید ضرر و زیان بدهد یا نه درست نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید در زمان تنظیم قرارداد اجاره این موارد را در قرارداد قید می کردید.