مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع

سلام مادر بزرگم قبل فوتش خونه مسکن مهر رو سه دنگ سه دنگ ب نام من و دختر خالم زده.اول بنگاه قولنامه نوشتیم بابتش هم یه مبلغی صوری نوشته شده در مبایعنامه.بعد هم محضر رفتیم و اقرارنامه غیر مالی و تفویض وکالت نوشتیم.حالا ک مادر بزرگم فوت کردند ورثه مدعی شدند و شریک من هم با ورثه هماهنگ شده.میخوام سه دنگ خودم رو بفروشم میشه لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. وکالت با فوت باطل می شود اما مبایعه نامه شما را کمک می کند به شرطی که به ثمن مبایعه نامه ایراد نکنند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مشاوره تلفني و توضيحات نياز دارد