مشاوره حقوقی رایگان - شایعه پراکنی به منظور ضرر رساندن

سلام زمین کشاورزی ای از پدر به ما به ارث رسیده است که الان برای فروش گذاشتیمش، منتها پسرعموی پدرم که همسایه زمین نیز هست به دلیل خصومت شخصی، مشتری ها را با گفتن اینکه زمین دعوایی است، فراری میدهد. ( بر سر چاه آب موجود سر زمین، قبلا دعوایی بود که در دادگاه به نفع ما رای صادر شد، هیچوقت سر خود زمین ادعایی مطرح نشده است و مدارک آن کاملا محکم است )، آیا میتوان علیه این شخص در دادگاه طرح دعوی کرد؟ اگر میشود آیا اصولا چنین پرونده هایی نتیجه میدهد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله شکایت مزاحمت و نشر اکاذیب و اگر وکیل بگیرید حتما نتیجه می گیرید