مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت های دارای نمایندگی مانند ... و غیره

با سلام پس از خرید کولر ... و نصب آن با مشکلات بسیار زیاد این کولر مواجه شدم بطوری که تا کنون که یازده ماه از گارانتی می گذرد کمپرسور تعویض شد لوله ها تعویض پنل تعمیر و در فصل گرما بدلیل مشکل کولر باد سرد نداشته و اکنون در فصل سرما باد گرم ندارد با توجه به قطعیت در معیوب بودن دستگاه چگونه باید از نمایندگی جهت عودت و یا تعویض دستگاه شکایت نمود.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، می توانید به معاونت های بازرسی سازمان صنعت و معدن استان محل سکونت خود مراجعه نمایید و همچنین در خصوص نمایندگی مطابق ‌ماده 3 قانون تعزیرات حکومتی کم فروشی و تقلب از باب کم فروشی و تقلب شکایت نمایید، ضمناً شماره تماس 124 هم می توانید امتحان کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز این سوال ماهیتی حقوقی ندارد