مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام در 28ا سفند 97 خودرو پژو خریداری کردم به صورت قولنامه دستی از یکی از دوستان که ماشین موردی ندارد و بدون رنگ میباشد ولی اینها را در قولنامه ننوشته است و قرار شد تا یکماه سند را به نام من در دفترخانه بزند که بعد از مراجعه به او فهمیدم که این ماشین چند دست به صورت قولنامه دستی چرخیده و اصلا نه سند و نه پلاک ها بنام کس دیگری میباشد که ایشان مبلغ 7میلیون از قیمت کم کرد و قولنامه دستی جدیدی نوشتیم الان بعد از 7ماه یک وکالت نامه از کسی که سند و پلاک بنامش هست برای من آورده ولی پولی که بنا بوده بهم بده زده زیرش و صاحب سند حکم توقیف ماشین را برای تعویض پلاک گرفته من چکار باید بکنم الان این آقا نه خلافی و نه عوارض که باید پرداخت میکرده پرداخت نمیکند ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دعوی الزام به تنظیم بر علیه فردی که ماشین را به نام شما زده اقامه کنید اگر نتواند سند بزند باید پول شما را بدهد