مشاوره حقوقی رایگان - ســـــــــوال : در مــــــــــــورد ســـــــــــوء پیـــشیــــنه و مـــــــــراحل حــــــذف آن.

با سلام و ارادت :
من به جرم سرقت به سی ماه حبس تعزیری محــــــکوم شدم و الان حــــــدود 3 سال از آزادیم میـــــــــــگذره ....
حالا سوِء پـــــــــیــــــشینه در چه حالتی پاک میــــشه؟
آیا شامل حـــــال حــــــــــــــــــــکم اینجـــــــــــــــــانب هم میشـــــــــــــه ؟؟؟
داخل پرانتز بگویــــــــیم که یـــــک سال قبل ســـــــرقت نزدیــــک(5) ماه هـــــــــــم حبس مــــــــــــواد کشیـــــــــــــــــدم!!!!
خواهشن به سوالاتــــــــــــم هر چه ســـــــــــــــــریعتر پاســــــــــــخ دهیــــــــــــــــــد !!!!!
چون بـــــــــــرای اســــــــــتخدام بـــــــــــــــــــه مشکــــــــــــــــــل جـــــــــدی برخـــــــــورد کردم!
پیشاپــــیش بابـــــــت جـــــــــــواب به ســــــــــــــوالات تـــــــــــشکر مینمایم؟
هــــــمه جــــــــــــــرمهای مرتــــــــــبط با جــــــــــــــرم خودم رو مطـــــــالعه کــــــــــــــردم هیـــــــــــــــــــچ کــــدوم شبــــیه به جــــرم مـــــــــــــن نبـــــــــــود !!!
بـــــــــــــــــــا تــــــــــــــــــــــشـکـــر «فراوان» ، و توفیـــــــــــــــــق **روز اَفــــــــــــزون**

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عموما 5 سال باید بگذره در این گونه جرایم