مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام من یه خودرو دارم میخوام به صورت اقساط با چک بفروشم حدود نصف مبلغ خودرو نقد مابقی چک بگیرم میخواستم بدونم برای نقل انتقال خودرو به چه شکل اقدام کنم خریدار میخواهد خودرو را تعویض پلاک کند و سند دفترخانه بعد از وصول چک ها انجام شود من اگر تعویض پلاک کنم یه موقع اگه چک ها پاس نشد میتونم خودرو را توقیف و فسخ قرارداد کنم و خودرو پس بگیرم اگه میشه راهنمایی کنید! ممنونم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید خودرو را توقیف کنید در صورتی که خودرو به غیر فروخته نشده باشد پیشنهاد می کنم تا وصول چک ها سند نزنید