مشاوره حقوقی رایگان - برنگشتن زوجه به زندگی

مادر خانوم من بیست روزه که اومده بدون اجازه من همسرم با خودش برده و منزل اونا شهر دیگه هست و میگن تو شیشه میکشی در صورتی که حتی یکبارم چنین کاری نکردم با وجود اینکه چند بار با خانوادش تماس گرفتم و گفتم حاضرم برا اینکه ثابت کنم به شیشه اعتیاد ندارم هر جا خواستن برا ازمایش برم ولی گفتن نه فقط در صورتی که حق طلاق به همسرم بدم اجازه برگشت بهش میدن ، خواستم بدونم چنین در خواستی قانونی هست. به تازگی هم گفتن که یکی از اقوامشان گفته من با زن دیگه دیده و الکی بهم تهمت خیانت زدن

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

درخواست تمکین بدهید از وکیل در این خصوص بهره ببرید امر تخصصی است