مشاوره حقوقی رایگان - تمكين

باسلام. ببينيد اگر زوج تا زماني كه دادخواست الزام به تمكين نزنه ، ملزم به پرداخت نفقه زوجه هست ؟ به ميزاني كه دادگاه ماهيانه تعيين مي كنه ؟ درسته ؟؟؟؟
ايشون زندگي رو ول كرده رفته، منم خونه پدرم هستم ، چندباري هم اظهارنامه اعلام آمادگي تمكين براي ايشون فرستادم كه انگار نه انگار !!!! خودش هم اصلا دادخواست الزام به تمكين نمي ده چون منزل رو زده پوكونده ...

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله تا زمان اثبات عدم تمکین باید نفقه پرداخت شود شما می توانید ترک انفاق کیفری شکایت کنید