مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق

باسلام. وقتیکه فرزندان یک خانواده به سرپرستی پسر بزرگ زمینهای پدر را بکارند و درامد حاصل را نصف پسر ارشد و نصف به پدر دهد و تا سالیان زیادی به اینصورت. بنحویکه در چندسال اواخر حتی فرزند کوچکتر از پسر ارشد هم بیشتر کار انجام دهد ولی باز نصف پسربزرگ و نصف پدر و چیزی برای فرزند کوچک نباشد ایا حقی دارد میتواند ادعا کند و به چه عنوانی باید دادخواست دهد. در ضمن فرزند کوچک چندسال بعد هم بتنهایی زمینها را کشت و تمام محصول به پدر داده. و اکنون با وجودیکه پدر در قید حیات هست فرزندان جمع شدن تا اموال را تقسیم کنن. با نادیده گرفتن این چندین سال زحمت فرزند کوچکتر. لطفا راهنمایی کنید با چه عنوانی باید دادخواست بدهم تا نتیجه برسم ممنون

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام بله این موضوع بیشتر در مناطق آذری زبان کشور وجود دارد و نوعی توافق است که تمام فرزندان با توافق خود هر چه کار می کنند را به برادر بزرگتر داده و او آنرا به دلخواه بین همه تقسیم می کند این نوعی عقد شرکت است و در اسلام و شرع مقدس این نوع فعالیت را شرکت ابدان می گویند و شرکت ابدان در اسلام باطل است و باید دادخواست مبنی بر اعلام بر بطلان شرکت و مطالبه مبلغ پرداختی خود نمایید.