مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات ومهریه

سلام اگر مرد خانه ی 100 متری داشته باشد که خودش در آن زندگی میکند تنها ...و سهم الارث پدری داشته باشد ایا دادرس میتونه خانه ی مستثنیات رو بابت مهری زن توقیف کنه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ولیسهم ارث پدری قابل توقیف هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خانه زوج که زن و شوهر در آن ‌خانه زندگی مینمایند جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست

ولی سهم الارث زوج از ماترک پدری جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و توقیف خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در صورت توقیف مرد می تواند اعتراض کند.