مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک مستثنیات دین بابت مهریه

بنده با زنم اختلاف دارم و ایشون رفته توقیف اموال زمین کشاورزی هزار متری من گرفته است چون بنده بیکارم و تنها را تامین زندگیم همان زمین زراعی است که از پدرم به ارث مونده چکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
زمین
جز مستثنیات نیست و قابل توقیف است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مال مورد اشاره در متن سوال در زمره مستثنیات دین نمی‌باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند اگر تنها راه امرار معاش باشد می‌توان به مستثنیات دین بودن استناد کرد
نسبت به مورد سوال اختلاف رویه وجود دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جز مستثنیات دین باشد و منبع و منشا درآمد شما باشد آزاد خواهد شد اعتراض نمایید