مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ملک مستثنیات دین

باسلام. همسر بنده رفته مهریه اش را از طریق اداره ثبت اسناد به اجرا گذاشته و برای من پیامک آمده از طرف اداره ثبت که منزلم و ماشینم توقیف شده و جلو تمام حساب‌های بانکی ام بسته شده و بنده منزلم چون 70متر بود و برای ما کوچک بود آنرا به مستاجر دادیم و خودمان رفتیم یه جای بزرگتر را اجاره کردیم،آیا بنده میتوانم اعتراض کنم و منزل مسکونی ام را بعنوان مستثنیات دین رفع توقیف کنم،جلو حساب‌های بانکی ام را چطوری باز کنم چون شاغل هستم نمیتوانم حقوقم را برداشت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اعتراض کنید و استناد به مستثنیات دین کنیذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید و اعلام کنید که منزل مستثنیات دین است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

، از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به رئیس اداره ثبت کتبا اعتراض خود را تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله یک منزل جزو مستثنیات دین است و حساب بانکی شما غیر از حقوق می تواند قابل توقیف باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها ملک متعلق به شما باشد توقیف نمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید و منزل را بعنوان مستثنیات معرفی نمایید ولی قبول آن سخت خواهد بود چون آن را اجاره داده بودید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بله می‌توانید به توقیف اعتراض کرده و اظهار کنید که مستثنیات دین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق رویه معمول دادگاهها ، اگر خانه ، اجاره داده شده باشد ، جز مستثنیات محسوب نمی شود و خانه توقیف خواهد شد

ولی امکان رفع توقیف وجود خواهد داشت البته با شرایطی خاص

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر چون سکونت فی الحال در منزل هفتاد متری ندارید.حقوق تا یک چهارم قابل توقیف است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق رییس اداره ثبت اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل اعلان نمایید مستثنیات دین است