مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل در انحصار وراثت

سلام پدر و مادرم فوت شده اند می خواهم سهم ارث آنها را بدهم که در مقدارش توافق کردیم و چون مدارک انحصار وراثت گفتند چند ماه طول می کشدتا آماده شود و با این اوضاعی که کشور دارد می خواهم سریعتر انجام شود آیا می توانم پول سهم الارث وراث را در دفتر اسناد رسمی بپردازم و وکالت بلاعزل از آنها بگیرم؟
و بعد از سپری شدن دو سه ماه که انحصار وراثت را گرفتم برای گرفتن سند خانه مشکلی پیش نمی آید و باید آنها همراه من بیایند یا نه نیازی نیست بیایند تا سند به نام من زده شود؟
و آیا در وکالت بلاعزل مشکلی پیش نمی‌آید لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
پیشنهاد میکنم علاوه بر وکالت تام بلاعزل در مورد ماترک، اقرار نامه رسمی نیز از ورثه دریافت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد تا برگ انحصار وراثت صادر نشده باشد وراث نمیتوانند به شما وکالت بدهند و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علاوه بر وکالت تام بلاعزل در مورد ماترک، اقرار نامه رسمی نیز از ورثه دریافت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت تام بلاعزل در مورد ماترک، اقرار نامه رسمی نیز از ورثه دریافت نمایید