مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شرایط عقد دائم ثبت قانونی نشده برای دختر زیر 14سال

باسلام دختر من زیر سن 14سال اغفال شده و با راهنمایی محضردار و با تبانی مادر پسر دخترم را اول از بکارت در آوردن و با نامه دکتر که عدم بکارت دارد به عقد پسری 18ساله در آوردن که به دلیل اینکه شناسنامه اش هنوز جای همسر ندارد ثبت نشده هست و فقط روی کاغذ ثبت شده است من اول میتونم با ارائه مدارک این عقد و باطل کنم البته دخترم راضی هست ولی من میتوانم ثابت کنم دخترم اغفال شده است و همچنین این موضوع بدون حضور من و پدرش بوده است سوال دومم اینکه من میتوانم شرایط مانند حق مسکن حق طلاق حق تحصیل و افزایش مهریه رو درخواست کنم که اگر یک درصد بعدها دخترم به مشکل خورد که مطمئنن با وجود سن پایین و عدم شناخت درست خانواده پسر و یک عشق احمقانه و بچگانه دخترم را حمایت کنم البته پدر دخترم از نظر روحی تعادل ندارد و میتوانم نداشتن سلامت روحی او را به اثبات برسانم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نکاح دخترباکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد بااذن پدریاپدربزرگ رالازم دارد بنابرمفهوم مخالف ماده زنی که باکره نباشد درنکاح اذن پدر وپدربزرگ نیز لازم ندارد همچنین باتوجه به رای وحدت رویه مطلق دخول مشروع یاغیره باعث سقوط ولایت پدر درنکاح دختراست البته پدر یاپدربزرگ دختر می تواند در
دادگاه طرح دعواکندودلایل مخالفت خودراباازدواج دختر را مطرح کند ودرخواست ابطال ازدواج دخترش راکند