مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام. بنده دوسال پیش زمینی خریداری نمودم که بعد از چندماه فروشنده معامله را فسخ کرد و تمام موارد معامله را برگرداند به جز دو فقره چک بنده و مبلغ 7 میلیون تومان . با توجه به مراجعات مکرر و ارسال اظهارنامه و مهلت یک هفته ای حاضر به استرداد چک ها نشد و فهمیدم از چک های من سوء استفاده کرده و به شخص ثالث داده به عنوان بدهی خودش. حال میخواهم شکایت کنم و به عنوان خیانت در امانت . وکیل به ما گفت نباید اسم پول در خیانت در امانت بیاوریم چون پرونده طولانی میشه و باید برای پول شکایت دیگری کنیم . من در شکایتم فقط اسم دو فقره چک را اورده ام . آیا اگر چک های مرا برگرداند باز هم باید رضایت بدهم یا به محض اینکه چک ها را برگرداند شکایت من تمام میشود و نیاز به رضایت بنده نیست ، چون میخواهم اگر به رضایت من نیاز داشته باشد هفت میلیون خودم را بگیرم بعد رضایت بدهم ؟؟؟ یا شکایت دیگری برای 7 میلیون تنظیم کنم ؟ این را هم متذکر شوم که از ایشان رسید دارم که باید دوفقره چک خودم و مبلغ 7 میلون تومان به من برگرداند. ممنون

پاسخ ها :

عدالت نیازمند

عدالت نیازمند :

با سلام. اولا بحث انجام شده نمیتواند خیانت در امانت باشد. و قطعا شکایت شما منجر به صدور قرا منع تعقیب برای نامبرده میشود. شما میتوانید دادخواست استرداد لاشه چک را تقدیم کنید