مشاوره حقوقی رایگان - فرق تقسیم نامه با تفاهم نامه

با سلام پدر بنده و برادرانش برگه ای رو نوشتن که روی آن نوشته قرض از نوشتن این تقسیم نامه تقسیم اموال فلانی مابین وراث مرحوم فلانی میباشد ، در صورتی که دختر و همسر مرحوم در این تقسیم نامه قید نشده اند و امضا ننموده اند.حال در این تقسیم نامه فقط به ضرر پدر بنده اموال تقسیم شده و حتی اموالی نوشته شده که پدرم قبلا خود از پدرش و یا برادرش خریداری کرده و نوشته اند نصف سهم الارث پدر من برسد به فلان برادرش در صورتی که پدر بنده این اموال را خریده و سهم الارث نبوده .پدرم اقدام جهت بطلان تقسیم نامه با ادله عدم امضای سایر وراث و تقسیم اموال غیر از مسئله وراثت نموده که قاضی بنا به اظهارات وکیل طرف مقابل رای به تفاهم نامه بودن برگه ای که هم درمتن درچندین مورد ذکر شده تقسیم نامه و همچنین تقسیم اموال مرحوم فلانی َداده است .حال چاره چیست اعتراض زدیم ولی دادگاه تجدید نظر هم رای شهرستان را تعیید شده .تشکر میکنم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بسته به موضوع می‌تواند متفاوت باشد چنانچه عنوان هبه بر موضوع صدق کند بایست رجوع از هبه را در دادخواست ذکر کند
نیاز به مشاوره تلفنی و بررسی مدارک میباشد