مشاوره حقوقی رایگان - حمل 300 سی سی مشروب الکلی چه مجازاتی دارد؟

سلام خسته نباشید. ما و دوستانمون در راه رفتن به پیست بودیم که 300 سی سی مشروب پیدا کردند و به کلانتری رفتیم برای پرونده و پدرم که باهامون اومده بود این رو گردن گرفت و گفتند که باید وثیقه 3 میلیون بگذارید تا روز دادگاه, میخواستم بدونم این قانونیه ؟ و این که مجازات نقدی یا مجازات دیگر در دادگاه چقدر خواهد بود؟مرسی

پاسخ ها :

حسین نصر

جناب آقای حسین نصر:

سلام مجازات حمل مشروب شش ماه تا یکسال حبس و تا 74 ضربه شلاق و جزای نقدی 5 برابر ارزش عرفی مشروب . در اینجا باتوجه به وزن کم مشروب به نظرم قاضی مجازات را تعلیق کند . ضمنا 3 میلیون تومان وثیقه حاضر شدن پدرتون در دادگاه هست

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله قانونی است و البته وثیقه ارزانی برای حضرات در نظر گرفته شده است. دو تا سه برابر قیمت عرفی مشروبات؛ مجازات حبس و یا شلاق جزای معمول برای حمل و یا نگهداری مشوبات الکلی است