مشاوره حقوقی رایگان - سفته و شرایط آن

با سلام
دخترم برای تدریس در یک آموزشگاه زبان اقدام کرده و تاکنون چند جلسه هم در دو مقطع آن تدریس کرده. برای این ترم دو کلاس مختلف به او داده اند. اما بدون عقد قرارداد و به گفته خودشان آزمایشی بودن این همکاری از او مطالبه یک سفته 5 میلیونی کرده اند. در مقابل پرسش ما مبنی بر علت این درخواست غیرمتداول گفته اند که قوانین موسسه است.
با توجه به اینکه اینجانب سالیان دراز در مراکز مختلف خصوصی و دولتی تدریس کرده و با چنین امری مواجه نشده ام، آیا پاسخ به این درخواست موسسه صحیح است و مضرات و مفسده بعدی ندارد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما در قرار داد مربوطه علت واگذاری سفته قید شود مثل حسن انجام کار