مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث

سلام یک ملکی است که سندش به اسم جد پدری من است و طی بیش از 20 سال است که اکنون در تصرف یکی از نوادگان است و اکنون چند نفر از نوادگان شکایت علیه ما کرده و بدون مجوز قانونی کارشناس آورده بدون اینکه از طرف دادگاه پیامکی برای ما آمده باشد الان تکلیف چیست

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

یحتمل اونها دعوای حقوقی ثبت کردند و بخاطر ذینفع بودن شما در اون ملک لاجرم اسم شما رو هم در دادخواست آوردند. این مورد شکایت نیست و جنبه کیفری ندارد. شما بروید دفاتر خدمات قضایی ثنا ثبت نام کنید تا در جریان پرونده قرار بگیرید.ضمنا میتونید به همان شعبه دادگاه رجوع کنید یا از ثنای خودتان مستندات پرونده رو برداشت کنید و بصورت حضوری یا تلفنی از وکیل مشورت بگیرید.بدون اطلاع از محتوای پرونده نمیتوانیم اظهارنظر کنیم.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شاید تامین دلیل بوده که به شما ابلاغ نشده.درصورتی که دادخواست بدن قطعا به شما ابلاغ میشود