مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد دزدی

سلام خسته نباشید متاسفانه دوستم از فروشگاه اتکا دزدی کرده و حین خروج جلوشو گرفتن و جنس ها رو گرفتن ازش اولش گفتن 5 میلیون جریمه بده بعد موجودی گرفتن از کارتش دیدن نداره 400 گرفتن ازش و تعهد و امضا و کارت ملیش رو گرفتن گفتن برو ما دوربین ها رو چک میکنیم اگر مشکلی نبود 2 یا 3 روز دیگ بیا بگیر کارت ملی رو. میخاستم بدونم ایا بره یا ن واس گرفتن کارت. خواهش می کنم جواب بدین داره دیوونه میشه از بس گریه میکنه. گفتن برو ما دوربین ها رو چک میکنیم ببینیم چیزی خارج کردی قبلا یا ن. خواستم بدونم این کار میکنن یا ن فقط خواستن بترسونن اخه آدرس هم گرفتن میترسه بیان دنبالش

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر به هر علت کاشف بعمل بیاد که اموال دیگری توسط ایشان به سرقت رفته قابل پیگرد هست
ضمنا همین اندازه رفتار ایشان مشمول سرقت و قابل پیگرد هست و پرداخت پول بمنزله رضایت نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است حضورا موضوع را پیگیری کنید نماید و مشکل را دوستانه حل و فصل کنه