مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند و جدا کردن یارانه مادر و فرزند از پدر

سلام من مدتی است که از همسرم جدا زندگی میکنم اما هنوز طلاق نگرفته ایم
چگونه میتوانم برای نفقه فرزند و جدا کردن یارانه خودم و فرزندم اقدام کردم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای نفقه فرزند نمیشود.
اما برای نفقه خودتان با ارائه یک رای یا ابلاغیه دادگاه خانواده مبنی بر اختلاف خانوادگی به همراه استشهادیه محلی مبنی بر اختلاف شما با همسرتان و جدا زندگی کردن از وی با مهر مسجد محل ، به فرمانداری مراجعه کرده و در آنجا فرم مربوط به جدا کردن یارانه پر کنید

یک وکیل

برای نفقه فرزندی که تحت حضانت شماست میتوانید هم شکایت کیفری کنید
نفقه خودتان مشروط به تمکین است مگر اینکه ثابت شود امنیت جانی شما در خطر است