مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من 3ساله عقد کردم. از اول عقدمون به مادرم چشم داشته و داره. به خاطر این قضیه خیلی با هم دعوا کردیم. حتی یک بار اومد خونمونو با دستش شیشه آشپزخونمون شکست. و هروقت هم که باهم دعوا میکنیم به مشت به درو دیوار میزنه و فحاشی میکنم. دو روز پیش که باهم دعوامون شد برای اولین بار زد توی گوشم. حالا می خواستم بدونم اینا دلیلی برای طلاق هست میتونم ازش طلاق بگیرم. ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل

بدون اثبات نقض یکی از شرایط ضمن عقد توسط زوج یا عسروحرج شما امکان طلاق نیست