مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. بعد از فوت مادربزرگم یه واحد اپارتمان بین هفت فرزند قراره تقسیم بشود که از بین بچه ها سه خواهر خونه رو با یه قیمت خیلی پایین تر از ارزش واقعیش میخان و میگن در غیر اینصورت راضی به فروش نمیشن و دوتا از پسرها هم تمایلی به فروش ندارن ولی دوتا از پسرها نیاز به پول دارن و میخان سهم ارث خودشونو دریافت کنن الان اون دوتا پسر که میخوان خونه بفروش برسه باید چیکار کنن؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر یک از وراث برای مطالبه حق خود نیازی به رضایت سایر وراث ندارداین دو پسر می توانند وکیل بگیرند در این خصوص میتوانید تماس بگیرید سبکی تمام مراحل را تا زمان اخذ سهم الارث ادامه می دهد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید.