مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به قاچاق سوخت

اتوبوس بنده در داخل شرکت ایران خودرو به مدت سه سال سرویس انجام میداده در این مدت کارت سوخت پیش رییس ترابری سوخت ایران خودرو بایگانی بوده(جز قوانین برای اتوبوسهایی که داخل شرکت کار میکنند هست )و از پمپ گازوییل داخل شرکت ایران خودرو سوخت گیری میکرده الان باخبر شدم که بدون اطلاع من بدون اینکه من وکالتی به کسی داده باشم کارت سوخت من سوزوندن و دوباره کارت سوخت درخواست دادن و باهاش در شهر ساری گازوئیل زدن و به جرم قاچاق سوخت کارت مسدود کردن
از قراره معلوم ی تعداد کاهبردار دستگیر شدند ولی هنوز پرونده به مراحل قضایی ارجا پیدا نکرده و من بیگناه که اتوبوس خرج زندگی منو میده بدون سوخت موندم و زندگیم داره از هم میپاشه با این شرایط بد اقتصادی من چکار میتونم بکنم که زودتر بیگناهی خودمو اثبات کنم و زودتر کارت منو صادر فردی هم که کارت منو سوخت گیری میکرده دستگیر شده ولی تعزیرات اجازه نمیده من‌ به شخص دنبال کارتم باشم میگه باید همه دستگیر بشن بد دادگاهی بشه تورو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید