مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب حقوقی

با سلام. من چند روز پیش کارت بانکی که حقوق کارمندیم بهش واریز میشد غیر فعال شد. پیگیری کردم متوجه شدن یک هفته قبلش به حسابم مبلغ صد هزارتومان بصورت اینترنتی واریز شده و صاحب پول با عنوان کلاهبرداری اینترنتی رفته شکایت کرده و حساب مرا مسدود کرده. امروز شاکی زنگ زده بود میگفت باید هم صد هزار تومان را و هم کلیه هزینه های دادرسی مرا که حدود پانصد هزارتومان شده باید بدی تا رضایت بدم کارت حقوقیت از مسدودی خارج شود.
من که هیچ تقصیری این وسط ندارم چکار باید بکنم؟
ضمنا من ساکن تهران هستم و شاکی در شهر سپیدان استان فارس و از سپیدان اقدام کرده است.

پاسخ ها :

یک وکیل

به جز مراجعه به مرجع قضایی کاری نمیتوانید بکنید