مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیف شده در پارکینگ.

با سلام
شخصی به عنوان مدیر فروش در شرکت ما کار میکرد
با پروژه ای هماهنگ کرد به عنوان تهاتر کالا در برابر خودرو انجام بشه.
خودرو اول تحویل داده شد کار انجام شد چون از ما وکالت داشت ماشین رو تعویض پلاک کرد. ولی سند به نام شخص تهاتر کننده هست.
حالا متوجه کلاهبرداری این شخص شدیم شکایت کردیم و حکم توقیف ماشین رو گرفتیم. قبل از ما همسر اول این شخص حکم توقیف ماشین رو سر مهریه داشت.
از دادگاه خانواده نامه گرفتیم تا اطلاع ثانوی خودرو در پارکینگ باشه. تعویض پلاک و سند نخوره. دادگاه ما تشکیل شد نیومد منتظر حکم قاضی هستیم ولی با خبر شدیم ماشین آزاد شده .
دادگاه خانواده مراجعه کردیم میگن اعتراض داری شکایت کن. لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

درست گفته اند