مشاوره حقوقی رایگان - اجرائی حکم مطالباتی

با سلام خدمت اساتید. بنده بابت طلبم یک فقره چک رو به اجرا گذاشتم که پس از یکسال نهایتا حکم جلب ضامن چک رو گرفتم که میبایست اصل مبلغ چک و کلیه خسارات رو پرداخت کنه. و رای اجرای احکام هم بابت جلب نامبرده و تنها در صورت پرداخت کلیه مطالبات محاسبه شده. میتواند آزاد باشد و یا رضایت بنده.
سوال بنده اینکه اگر طرف رو جلب کنم. میتواند بدون اینکه طلب بنده رو بده با قید ضمانت یا قرار وثیقه و یا سند آزاد شود ؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین ....

پاسخ ها :

یک وکیل

همه چیز بستگی به تشخیص قاضی دارد