مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با عرض سلام و وقت بخیر
یه سوال داشتم همسرم درخواست تمکین داده و قاضی رای به تمکین داده اما این درخواست برای اینکه من تمکین کنم و با مدارکی ایشون ثابت کنه که من اهل زندگی نیستم و مجبورم کنه به طلاق توافقی و من از تمام حق و حقوم بگذرم میخواستم بدونم در دوران تمکین مرد با چه دلایلی میتونه ثابت کنه من اهل زندگی نیستم و چه دلایلی سبب اثبات عدم تمکین زن میشه .

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
عدم زندگی زن بدون هیچ عذر موجه( امنیت جانی، حیثیتی و ..) زیر یک سقف با مرد. به شرطی که مرد منزل مستقل و اثاث البیت را فراهم اورده باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اعلام نمایید که حاضر به تمکین هستید
و اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن منزل مشترک را ترک کرده باشد و در جلسه دادگاه نیز اعلام کند حاضر به تمکین نیست در این صورت حکم الزام به تمکین صادر می شود.
مگر اینکه زن در جلسه دادگاه ثابت کند جهت عدم تمکین خود دلیل دارد و به دلیل نداشتن امنیت جانی یا سایر موارد حاضر به تمکین نیست.